Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flickan och terapeuten (1)


Jag känner en specialist
på riktigt djupa skador

till hans meriter hör

han känner hela din livshistoria
bättre än du själv
han vet hur du fungerar
bättre än du själv

han har alla resurser
till sitt förfogande
du behöver inte betala honom
bara ha tilltit

när jag lämnade mig till honom
lärde han mig den

behandlingen gör ont ibland
(alla operationer gör det)
men hans hand som håller
är bättre än narkos

jag missförstod ibland
men då var det bara att fråga
han svarar även på ofrågade frågor
och tar alla din vrede all din sorg

blir aldrig arg tillbaka

han är specialist på djupa skador
såna som du inte tror kan helas

jag känner honom
är mycket nöjd
kan rekommenderas

(alltid anträffbar
aldrig fullbokad)

lätt att gilla när man väl lärt känna honom




Fri vers av rebecca d
Läst 678 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-01-26 10:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Herren själv! Haleluja!
2006-01-28

  Kiina
Amen! ;)
2006-01-28

  himlens hemlighet VIP
wow...du är full i tillit du...och glad ska den vara som rekommenderas av dig :)
2006-01-27

    Bodil Sandberg
Din dikt är mer än bra...jag tar den till mitt hjärta
2006-01-26

  Ingrid Nilsson
Så försynt inom parentes det sista...denne terapeut som alltid är tillgänglig och så okänd av många,bra att du gör PR för Honom!
2006-01-26

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Först, när du säger om "terapeuten" att han "känner hela din livshistoria bättre än du själv" och "vet hur du fungerar bättre än du själv" tror jag att det handlar om terapeuter som tror sig veta mer än patienten om patientens känslor - alltså något negativt. Sedan märker jag att resten är positivt och blir mycket konfunderad. Först i de allra sista raderna går det upp för mig vem du menar - och då skrattar jag. Tack för skrattet och för rekommendationen, även om jag nog fortsätter att gå till mina världsliga terapeuter (också).
2006-01-26

  Paulina LH VIP
Så väl beskrivet. Perfekt.
2006-01-26

  Rachel Roth
:)...tack för rekommendationen, ska genast se om jag kan få tid
2006-01-26
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d