Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig vågade tankestreck

 

det ligger små tankestreck längs
linjerna på mina läppar,

narras

darras

likt små bubblor av saliv som närmar
sig en sanning men spricker innan
läpparna fått sin form för de rätta

orden

jorden

men, jag är inte så liten som man kan tro

 

 

rädd

bädd

 

den silkeslena rena i vita kalkade rum
aldrig vågat

 

ta mig in

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-03-09 22:10



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Underbara, annorlunda formuleringar!
2012-03-14

    ej medlem längre
Riktigt bra denna! Tillräckligt återhållsam för att man ska känna styrkan i det outsagda.
2012-03-10

    Birgersdotter VIP
Du är fenomenal med stämningar
och ordval..Gillar
2012-03-10

  Anoo Niskanen VIP
Härliga ordval...
2012-03-09

  AgnesP
Åh så fantastiskt underbar denna. Från första till sista ordet. Med sin pauser och sin vackra långsamhet. Tycker särskilt om "men, jag är inte så liten som man kan tro"
2012-03-09

  Casbah* VIP
bra! och skriven med skärpa och själ!!
2012-03-09
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP