Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kyss mig, knulla mig, mjukt, som om du brydde dig om mig, snälla



Du tänder på och jag sitter bredvid. Jag hatar dig. Du ljög för mig. Igen.
Jag har ingenting kvar nu, du bad mig stjäla från H&M och jag gjorde det. För dig. Och du tänder på. Jag vet vad du är nu, och jag sitter bredvid dig. Jag älskar dig. Du ljög för mig. Igen. Jag hatar dig. Mina ögon är stora, du är allt för mig. Förstår du? Jag river sönder min hud med rakblad för att jag hatar dig. Det är länge sedan du brydde dig om det, du ser inte längre skillnad på mina nya ärr från de gamla och jag älskar dig. Du tar mig för den jag är och du tänder på när jag sitter bredvid. Snälla ta mig nu, håll om mig, jag är ingenting utan dig, jag hatar dig så jävla mycket, kyss mig, knulla mig, mjukt, som om du brydde dig om mig, snälla, snälla, snälla, älska mig, snälla, snälla. Jag kan inte leva utan dig för jag älskar dig för mycket och du tar hand om mig så bra för du bryr dig om mina tankar ibland då du frågar hur jag mår innan du tar fram ditt foliepaket och jag hatar dig för att du aldrig ser i mina ögon när jag berättar om något, jag hatar, jag hatar, snälla, snälla älska mig för fan, du bara ligger där, som den jag lämnat så många gånger. Du tänder på och jag sitter bredvid. Jag älskar dig.









Fri vers av Stefan Ek
Läst 798 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-03-10 18:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
åh. alltså, tände hon på att du snattade på h&m? själva snattandet? lite kul i sådana fall. titeln är fin.
2012-04-09

  Bellia
En mycket stark text som dock är mycket bra skriven.
Känner igen känslan du försöker förmedla, har dock aldrig kännt den känslan själv, men har sett många kompisar gå igenom just det som du beskriver.

En stor applåd av mig får du
2012-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Ek
Stefan Ek