Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsen själ

 

 

 

 

 

 


Jag begravde min längtan

min sorg

mina tårar

i ett vacker skal

i en djup ocean



men idag 

fann jag dem

gömda under min kudde

darrande av rädsla

och ensamhet




Fri vers av issac.a.m
Läst 390 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2012-03-16 00:34



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
du berör

du leder bilden in i oceanens skönhet

jag ser skalet
och jag vet att den dag pärlan är redo

löses det vilsna upp
2012-03-25

    lenakarin
Ja!!!
2012-03-21

  Miss Mi
Finstämt mitt i bedrövelsen.
2012-03-21

  Linda CH VIP
Det vackraste och gripande jag läst på länge! Gick rätt in i hjärtat.
2012-03-21

  M.A.J.R
Riktigt bra applåder
och utan tveka säger jag att denna vart enastående
2012-03-21

  alvan
Berörande rader som här känns starkt. Snyggt!
2012-03-20

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Smärtsamt vackert. =)
2012-03-20

  Fru Intighet
Det känns.
Vackert.
2012-03-19

  Per Teofilusson
vid kursivt MÅSTE vi vara beundrande eller åtminstone andäktiga. Vill poeten styra oss så?
2012-03-18

  Suzy med punkterna
Känns lite mer, lite längre in...
2012-03-16

  wildrose
Berörande, nära och levande. Du kan dina ord.
2012-03-16

    lory
stark igenkännande....berör verkligen..för eller senare kommer allt till yttan
2012-03-16

    ej medlem längre
Djupt berörande . . .
2012-03-16

    ej medlem längre
ryser till av denna. mkt bra
2012-03-16

  Roger L Svensson
Om distansering kontra plötslig insikt i ett förtätat jag-upplägg. Tänkvärt.
2012-03-16
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m