Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utvilad, inte bakfull..

Ljuset har vaknat
men inte alla människor
säkert många som är bakfull
vilket slöseri med livets tid
att förstöra det på alkohol
inte kunna vara närvarande
med alla sinnen utvilad och fräsch
och njuta söndags morgonens stillhet







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-03-11 10:29



Bookmark and Share


  aol
sant så vacker drömsk bid,
2012-03-23

  Lars Hedlin
Sköna morgonstund...
2012-03-19

  Maria T
Skönt att kunna njuta
söndagsmorgonens
stillhet, utvilad
2012-03-18

  claes fredelius
Gomorron Mare - bilden var så där drömskt vacker som du brukar
Men texten är nog lite väl fyrkantig och pekpinnemässig
Men du har så klart rätt i sak
2012-03-13

  ULJO
Nog är det korkat att behöva tillbringa tiden i sängen p.g.a. alkoholens bojor. Bättre att njuta av morgonens stillhet med en god frukost.
2012-03-12

    Amor vincit omnia
Så rätt! Och jag älskar verkligen fotot, det skriver under på dina strofer :)
2012-03-12

    Amor vincit omnia
Så rätt! Och jag älskar verkligen fotot, det skriver under på dina strofer :)
2012-03-12

  Larz Gustafsson VIP
Vissa människor har sådana komplex att de måste stjälpa i sig sprit.
Deplorable.
2012-03-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP