Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägger slöjorna vid mina fötter

Vinden driver planlöst omkring
i trädkronorna
och jag sänder mina ögon upp genom den
Det beslöjade

Det alltid vandrande och tryckande

När jag sedan öppnar händerna
ligger tyngden mot marken
och jag dansar inte längre

Slöjor
och hånfull dans


- Du klarar inte av det här!

Inte än men snart




Fri vers av Nephre
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-11 14:33



Bookmark and Share


    annikaelisabet
Sinnligt och hoppingivande; snyggt!
2012-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Nephre
Nephre