Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tavlan

Jag såg änglar falla med brinnande vingar
Jag kämpade mig genom
Borta men ändå här
Tankar, som skrivs i mitt hjärta

Jag såg dig gå igenom
Men jag stoppade mig själv
Jag tog tillbacka de som va mitt!!

Jag målade upp svarta bilder
Men ramarna föll
Men inte nu

Nu är tavlan fyllt av rosa och blått
Och ramarna är av guld

Jag gjorde en ny tavla...Utan dig!!:)




Fri vers av Lejla
Läst 345 gånger
Publicerad 2006-01-26 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lejla
Lejla