Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tack Cah,




som i en vänthall; bland kronblad och grenverk

 

dröjer mig kvar, har inte stillat                 mig
än,

väntar in, lugnar, som i en vänthall

 

bland kronblad och grenverk,
lagda ett efter ett
ansade utifrån och in

pryder golv och tak och väggar klädda

 


[nej, jag är inte arg på förseningen, inte frustrerad, inte
alls,                faktiskt]

 

dröjer mig kvar här en stund till
väntar, vilar, vaktar             även det onda är svårt att släppa

dröjer mig, accepterar         varje andetag

 

 

som renar

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-03-12 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP