Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om dig


Ett hjärta sjunker ihop.
Ett hjärta fladdrar omkring.
Ett hjärta smälter bort.
Ett hjärta knivskärs
och dör

Ett hjärta vaknar till liv
Ett hjärta ber om nåns hjälp
Ett hjärta faller itu
Ett hjärta dunkar och snurrar

Ett hjärta är varmt så det kokar
Ett hjärta är kallt, blir till is.
Ett hjärta är hårt och bergfast
Ett hjärta är skört som porslin

Allt det får stå ut.
Ett outhärdligt liv
och ändå är du stark
och vacker
hjärtat mitt.




Fri vers av Lana
Läst 412 gånger
Publicerad 2006-01-26 16:20



Bookmark and Share


    Juni
Mycket fin dikt : ) Som en berättelse om alla våra olika sorters hjärtan. Tyvärr kan man väl inte välja vilket man vill ha.
2006-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Lana
Lana