Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något är fel


Det är inte jag.
Det kan inte
får inte vara jag!
Varför gör jag det mot dig?
just mot dig.
Som alltid varit en trygghet.
Varför gör jag så här?
Jag vill få dig att gråta.
Du ska må som jag.
Vad gör jag?
Antingen så skadar jag andra
eller mig själv.
Varje ord som riktas mot mig
blir till något ont.
Det tål inte jag.
Flyger upp och skriker.
Ingen fattar.
Varför?
Dom menade inte så.
Ändå blev det så.
Någonting är fel
inuti.
Så fel.
Någon skriker och sparkar
Hon vill komma ut
och jag är för svag
håller inte emot.
Hon går på dem jag älskar
och jag bara ser på.
De får många sår
de som syns men sen försvinner
och de som aldrig läkas kan
Jag försöker städa upp
men inget är som förr
och allt är hennes fel.
Allting!
Precis allt.
Och ändå kommer hon ut
för jag håller inte emot.




Fri vers av Lana
Läst 278 gånger
Publicerad 2006-01-26 16:22



Bookmark and Share


    lindhag
Vet precis vad du menar.. spelar ingen roll om man vill eller inte..men ut kommer skiten. Ut ska skiten!!
2006-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Lana
Lana