Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nyttgammalt om gammalt


Jag tänker fortfarande på dina rötter

Det som håller mig på jorden är era rötter
Era rötter är tvinnade runt min hjärterot

Vet du
Dina knutor löstes upp en kall vintermorgon
Jag vet inte om det var kallt
Dina knutor löstes upp och gled bort från jorden

Mitt liv glider ur mina händer
Som sand
Jag är en tall och jag lever i sand ibland nära ett hav

Dina rötter gled ur våra hjärtnystan innan jag hann släppa




Fri vers av haw
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-12 21:23



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
här har du lyckas skriva en text inte bara vacker och intelligent. Den skapar inre bilder och är väldigt välskriven, bra rytm och underbar att läsa
2012-03-13
  > Nästa text
< Föregående

haw
haw