Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vill du?

Åh, om jag så kunde klättra in genom dina pupiller.
Bara rätt genom ditt draperi av fransar.
Klättra in
och sväva längst synnerver,
trådar och tunnlar,
ta mig inåt
och inåt

(och inåt och inåt)


Färdas som en elektron på flyktfärd;
försiktigt,
obemärkt.
Ta mig in i bland dina tankar,
ömt vaggas framåt av dina vackraste fantasier
och gå balansgång över tinningloben.
Åh, om jag så bara kunde göra så -
jag skulle kunna ge vad som helst.


För vad skulle jag inte offra
för att få, om så
en endaste gång,
nå ditt hjärncentra
och se vad du drömmer om?

Du.




Fri vers av Infantil
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-13 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Infantil
Infantil