Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kategori trams..




annat än städning (kategori trams..)

 

hade tänkt jag skulle skriva nåt klokt, något annat än om städning, matlagning, pluggande, kaffedrickande, promenader, vårväder som aldrig tycks klänga sig kvar mer än några dagar, gardiner, tapeter, kakor, pulverdieter, LCHF-dieter, GI-dieter, ja, dieter helt enkelt, ja, ni förstår, jag tänkte skriva nåt alldeles fantastiskt klokt här som gör att jag skulle bli erbjuden att delta i morgonsoffan på tv och få en artikel på insidan i DN och kanske eventuellt kunde ju skavlan ringa och be på sitt allra snällaste sätt om jag kunde tänka mig att vara gäst i hans knä.. fåtölj menar jag.

ja, det var vad jag hade tänkt, medan jag städar och pluggar och skriver dikter. samtidigt undrar då en vän av ordning. självklart. jag är ju kvinna!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av kerstin skriver VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-14 21:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar text!
2012-03-14

    Birgersdotter VIP
Hi hi...
2012-03-14

  AgnesP
:) Underbar!
2012-03-14
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP