Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


håll hårt om din mjukhet

 

Man kan bara glömma sin älskade med mindre än att galenskapen kantas med vacker brodyr i tunnaste silvertråd. En tacksamhet kvar i gommen där tungan vilar. En ask med kvarglömda handskar i gult skinn. Och ett radband. Små ömhetsbetygelser. Jag la sedan även dit en kristall som bar ditt namn.

Jag stormar inte längre. Gör inga drama. Lyssnar bara och iakttar. Trots att jag ibland skriker inombords. Det är ett tyst skrik. Vi är ju vuxna människor. Var det inte så du sa. Jag stormar inte längre. Men väntar inte heller.

Om jag någon gång lägger min hand på din handrygg igen. Då är det för alltid.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2024-01-13 22:46



Bookmark and Share


  Stigsökaren VIP
Ibland överträffar dikten verkligheten!
2024-01-23

  lodjuret/seglare VIP
Ja jäklar. Då är det kanske som den där människan sade i alla fall. Handskar och en resa till Borås, är det bästa för henne, inte att hitta hem till Alingsås.
2024-01-14

  Gunnar Hilén VIP
It´s then or never.

En läcker inre självuppgörelse där de gula handskarna låter en ana spännande utflykter.
2024-01-14

  Blomma-Stjärna VIP
oj - det var ord och inga visor!
2024-01-14
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP