Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina rum

I mitt palats går jag in och ut som hund

och spåren
i luften

ger mig vanor

mellan dessa väggar
av osynlig marmor



Någon kommer kanske avslöja
att stenen inte existerar

Jag vill inte veta
Jag vill bo kvar här

känna mina rum

Mina rum


de må vara foster av ett
luktsinnes fantasier

men de förblir
Mina rum


och på palatsets tak
med utsikt över gårdagen

lägger jag mig
med ryggen
mot soluppgången




Fri vers av Jan Simonsson
Läst 255 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-03-16 00:11



Bookmark and Share


  Roger L Svensson
Fint diktat.
2012-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Jan Simonsson
Jan Simonsson

Mina favoriter
vunnen