Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Paus, tillsvidare...


Vila!

Vila,
forma ljus från uppvaknandets källa,
finna att bruset är närmre hjärtat än
sanningen om historien,

vila,
är stundom vackert i sin tystnad,
bruten kvist som läker för sin framtids skull,
där bortom stiltjen och förbi de tunga andetagen,
pausar jag,

väntar på att åter kunna dansa i full blom
efter vilans underbara kraft.




Prosa av Max Poisé
Läst 237 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-03-16 12:02



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Snyggt. =)
2012-03-20

    Niklas H
fantastisk komposition Max. Vila i frid höll jag på säga :) Vila och återkom med all kraft som du kan uppbåda och som märks i din diktning i dina bästa stunder
2012-03-16

    Shush
Väldigt vackert och stillsamt, precis som en stunds vila.:)
2012-03-16

    lory
underbart..ibland behöver man en riktigt lååång paus....kram
2012-03-16

  Emme VIP
Vi pausar både samtidigt och
inte samtidigt :-) men vi hörs av!
Vackra rader. Kram!
2012-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé