Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den nya dagen

Daggen den droppar så silverrent
diamantens tår i den lena kåpan.

Än är det inte för sent.

Om vi oss skola om
bör vi ta
lärdom

av havet ini och bakom.

Bollen är i rullning
tror det blir en nickning
från Tjeckien och Prag.

Skoskav i Paris
oj, vilken ånger
hjälper inte med smärtsamma sånger.

Börda på börda
och nederbörd.

Tror ni att ni skulle leva
om inte en daggdroppe gör sig hörd?




Fri vers av Lynx
Läst 578 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-16 13:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nej jag tror inte de skulle leva om inte daggdroppen gör sig hörd.

Vad får daggdroppen att leva?
2012-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Lynx