Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har försökt få dig att se mig

Jag har målat
mina läppar
omsorgsfullt

kollat bakåt i spegeln
att slitsen
är perfekt

i imperfekt
presens
och futurum

jag har sett på dig
med glitterögon

då tar du på
dina solglasögon.

Jag har låtit dig
veta mina sorger
akilleshälar

mina inre blåmärken
dess skörhet
min imperfektion

jag har sett på dig
med glitterögon

då tar du fram
ditt paraply.









Fri vers av Lynx
Läst 444 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-06-06 13:25



Bookmark and Share


  Schizooliza
Suveränt!! Ser jag nu. Så sant.
2014-04-03

  lodjuret/seglare VIP
Jag tycker du skall gå omkring med ett plakat på vilket texten varnar för att den som blir förälskad i dig kan få sitt hjärta krossat om förälskelsen, alternativt åtrån, är obesvarad.
2014-02-02

    Elisabeth Nilsson VIP
En målande och sorgsen beskrivning av kärlekens tillkortakommanden!
Kram
Elisabeth
2013-06-07

  ResenärGenomLivet VIP
Åh...det va tråkigt...men bra beskrivet...
2013-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Lynx