Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

badkar







det är så varmt
du är lutad mot mig
och jag andas
rakt mot din hals
mina fingrar dansar
genom ditt hår
och de kittlar dig
ner mot dina bröst
de vackraste
och det är så varmt
du andas tungt och
vrider dig mot mig
och kysser mig
som om det var den
viktigaste kyssen
i ditt liv
och mina fingrar
dansar in
och dina ögon
stora och sköra
de ser rakt genom
min själ
och det är så varmt
när våra tungor
leker medan
fingrarna dansar
och ögonen stängs
för de tunga
andetagen










Fri vers av Stefan Ek
Läst 486 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-16 23:47



Bookmark and Share


  alvan
Underbar värme... Nice!
2012-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Ek
Stefan Ek