Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kort kort # 6




Befläckaren (joker i bägare)

 

 




en sexstringad gepard konverserar med
den ymnigt gestikulerande jokern

har spillt stora fina rödvinsfläckar
på sin nya ljusblå sommarjacka

bortifrån bordet pekar pingvinerna
lyfter sina glas för de oförflugna chanser som finns kvar




tolkning : Tag dig i akt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-17 18:51



Bookmark and Share


  Nanna X
ack ja, såväl solen som bägarna har sina fläckar..
2012-03-17
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP