Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onda minnen

Du firade ej julen med min släkt

du valde att umgås med dig själv

ute i Boda i stället för att träffa min

släkt som du var rädd för tror jag

eller var det för att det ej skulle serveras

starköl och nubbe

hemma hos mig

ditt val gjorde ont

även om jag till viss del kunde förstå ditt beslut

till viss del.......




Fri vers av byrålådan
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-18 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

byrålådan