Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag äldre, en famn mindre.

Vi var så bra på att hålla om varandra.

Nu vet jag inte vem av oss som ska klandra

den andra.

Vill ha oss på en egen planet

och leva på dig-diet.

Det är nederbörd över förälskelsejorden

Ingen stoppar förödelsefloden

Inte Gud, inte budorden.

Men kanske börjar något växa

Eller så blir det livets läxa

Över det kan inte alltid blir som jag vill

tänker söka tröst i ljuva april.

Men vi

var så bra tillsammans.

Bli inte någon annans.

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Fyrtorn
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-18 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fyrtorn
Fyrtorn