Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blundar

Kletiga tankar sirlades saktmodigt
genom tankesil

Kom igenom på andra sidan

Vanhärade av rensningen
bar de fortfarande samma
sanning om än svagare

Jag vägrade att lyssna




Fri vers av Kapten M.
Läst 504 gånger
Publicerad 2006-01-27 09:31



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Kanske öronen härdas?
2006-04-07

    Nils W
Också mycket bra.
kanske är det mitt ordförråd som inte är bra nog men vad innebär "vanhärade"?
hur som helst bra.
gillar kladdigheten när du skriver.
2006-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Kapten M.
Kapten M.