Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så fint...

Dina ord ekar i min undermedvetna och skrapar mina revben på insidan.

Det är den magiska känslan av att något underbart händer i kroppen.

Glömmer att andas.

Glömmer att blinka.

Glömmer att tänka.

För att du är som du är.

En som kryper under min hud och fastnar där.

Som ett födelsemärke som är alltid där, en del av mig.




Fri vers av Destino
Läst 288 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-19 12:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det känns när man läser dina fina texter. Underbart!
2012-03-19

    lory
helt underbart vackert ,berusar själen...
2012-03-19

  Lars Hedlin
bravissimo!
2012-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino