Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kort kort # 11 (smått inspirerat av Tages film Äppelkriget)




Änglamarken (älva i äpple)






Apa bygger möbelvaruhus
omedelbart på änglamarken

Älva vill ej arbeta när solen ser på
plockar äpple istället för trä

Apa lockas in bland skuggorna
blir av med sin banan

Älva uppdaterar till apelsinfabrik
kammar klöver och skruvar vindruvor

Apa avskalad
bygger nöjespark för änglaknektar och gudfruktiga älgar

Älva tar arken ensam
till nya planeten Pirum, parar sig med rökmoln




tolkning : Det här skulle ingalunda bli någon hel jäklans sagohistoria, blott en glimt ur en kortlek. Så upphör leka krig, blanda icke bort frukterna!! Spana in apflickorna och tag varsin tugga av korkeken!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-20 09:46



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Apa och Älva skall föreställa nånting i stil med Adam och Eva. Änglamarken är typ Paradiset.
2012-03-20

  Nanna X
obegripligt och intressant.
2012-03-20
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP