Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den där gången

Du smakade på mina röda läppar och njöt.
Kisande mot solen.
Där låg vi i gräset, den där sommaren för länge sedan.
Vi lät bli alla frågor.
Vi glömmer och blir blinda av våra lögner.
Du och jag utan broms.
Bara hjärtan av betong.
Vi använde oss av våra drömmar och försvann.
Spottar på döden och hånar livet.
För vi finns inte, vi är.




Fri vers av Kraja
Läst 219 gånger
Publicerad 2012-03-20 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kraja
Kraja