Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns en finurlig sak som kallas upphovsrätt. Alltså kopiera/sno inte andras verk och låtsas att det är ditt . Jag vill bara upplysa er om detta! (oslipad text)


Insikt

upptäckten av dina vita lemmar,
mot kuddarnas mörka tyg,
...gjorde mig ensamt hög...

-

du och din höga piedestal av lögner
bröts långsamt ner,
under mina flämtande andetag

...

den natten fick jag äntligen se: ditt verkliga jag,
som annars brukar gömmas undan
-
under en stel teatermask

© 2012 Celticgirl




Fri vers av Celticgirl
Läst 200 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-22 18:42



Bookmark and Share


  Johan Lindqvist
Bra skrivet!

Få ord säger mycket
2012-03-25

  Tova S.
Åh, vad bra. Andra stycket var oerhört vackert.
2012-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl