Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej!

Då kom du till vårt lilla slott …

Allt darrade och allt kändes som tunna glasskivor och allting blev så sårbart.


Att jag ännu en gång tillät samma sak hända?

Om och om igen.

Hur blev jag ett offer?

Nej!

För sista gången!

Nej!

Inte skall jag tillåta sådant.

Jag är en stark kvinna.

Med massa kärlek och mitt liv är bra som det är.

Inga falska sårade fåglar skall få komma och äta ur min hand.

Nej inte längre!




Fri vers av Destino
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-23 13:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina ord skriker styrka som känns.
2012-03-23

  Rise Little One
ja, bort med dem, de där falska sårade fåglarna!
2012-03-23

    lory
var stark...min vän....kramar
2012-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino