Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss aldrig glömma...


När äran och berömelsen infann sig, så steg det honom

till huvudet

Storhetsvansinne

Förblindad av sitt eget självförakt

Hatade nog sig själv och den han hade blivit till

Hade det riktigt svårt att sitta still

Och på grund av det så gick han allt för tidigt till attack

Och det på alla fronter

Och själv så tror jag att om han bara hade fått röka på några jointer

så hade han helt klart bara lugnat ner sig lite

Hitler

Mannen med drömmar om det tusenåriga riket

Heil Hitler!

En man som kommer för all evighet förknippas med ondska

då han offrade hela sitt folk

när de inte klarade av uppgiften att vinna kriget

Libenfrausch någonting

Livsutrymme åt den vita renhåriga rasen, var vad han sa, att han ville ha!

Låt oss aldrig glömma....

Ken Cassel
25/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-25 22:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Han blev ännu knasigare av allt tjack han och många med honom drog i sig på den tiden.Tror inte att några "Jointar" skulle hjälpt den mannen nämnvärt om jag skallvara ärlig(Och det ska jag)
2012-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel