Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manliga hormoner



Jag tog dig
runt fästet,
hånglade sönder en stång i fickformat,

En ingång till två byggnader på fat
liggandes på min vägg

klädde av kameran i saliv
där mitt hjärta hade börjat blekna
och du knullade halva publiken
i framfall av trä

Svepte in mig
i en sjuksköterskedräkt
och klädde innehållet inom kåta rörelser
till sexuella hål
och,


Du skrek,


Jag läste

men baklänges utförde vi samma sak,

Du sög in
och jag ut

en levrad partikel
av sötma

i urinröret

som du skyllde på,
varför du aldrig kunde komma
utan medicinering
av doppade fingrar i glidmedel

Hallucinationer på andra sidan av mitt eget jag,
en doft under himlens väktare

Efter ditt förlossningsdatum,
när du väl kom
skrek
och bedövade

så hade du


inget att ge.





Fri vers av svarta ängeln
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-26 21:26



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
skönbeskig ton av bitterhet
2012-04-11

  M M Mannheim VIP
Du är den abstrakta erotikens drottning!
2012-03-27

  M M Mannheim VIP
Du är den abstrakta erotikens drottning!
2012-03-27
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln