Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mikael persbrandt <3

jag har några nya - viktiga - ord på g
de orden beskriver något alla borde se
mikael persbrandt är så HET, är ni mè?




Fri vers av Mexx
Läst 368 gånger
Publicerad 2006-01-27 23:23



Bookmark and Share


    Mystery
Klart vi är med! *mums*
2006-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Mexx
Mexx