Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte mig du sökte

När man SAKNAR någon
är det
skallgångskedja
hundpatruller
och helikopter med värmekamera

Men du behövde inte leta;
jag fanns alltid där

Det var bara inte
mig
du sökte.




Fri vers av katastrofromantiker
Läst 823 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2012-03-28 00:06



Bookmark and Share


    J. Herward


Kollektiv smärta. Det vill säga, alla känner smärtan och kan känna samhörighet. Men för den sakens skull så är den inte samma.
2013-08-22

  Postgård
Jag håller med Tino som pekar ut ett
speciellt stycke ur din text. Vid Just det stycket
stannar jag till och greppar texten. Skapar ettdjup
och unikt intryck! Moy bien!!
2013-07-11

  Ankan_Anki
Underbar skrift!
2013-05-04

  Elina Vacker
strålande koncentrerat med smart vändningar, ja usch vilka insikter om ens egen litenhet det kan bli

Elina
2013-04-25

  Tino
Så pricksäkert här med!
Så enkelt och inte helt självklart
slutet är helt enkelt briljant
Dina fina metaforer det hela
så livligt och man känner av färgerna


" skallgångskedja
hundpatruller
och helikopter med värmekamera "

Dessa rader är vad som för mig gör din text personlig
och unik!

2013-04-21

  Mona Nordkvist VIP
Kanon. Sorgen känns!
2013-04-01

  Hon kallar sig poet VIP
Gillar dina texter...finns alltid en tvist, överraskning i dem och någon klurig helhet.
2013-03-29

    ej medlem längre
Vackert & ..
så igenkännande.
2012-12-24

  Engel
Överbra!!!
2012-12-16

  S.A.I. Steve Lando VIP
Hur är detta möjligt?
2012-12-08

  ordknulleri
Har läst alla dina texter och på något vis känner jag igen mig i varje på något vänster. Får inte nog heller, ÄLSKAR dom!
2012-12-05

    Laage
Oj, du sätter ord på allt det jag alltid velat säga.
2012-11-27

  Lars Hedlin
Mycket bra
2012-11-27

  Järnkatten
Känner igen mig starkt i denna,
suveränt beskrivet! Applåder!!!
2012-11-25

    ej medlem längre
ååh.. otroligt bra skrivet. Gillar denna starkt!!
2012-11-23

  KLW
tycker om att orden helikopter, värmekamera och skallgångskedja finns med.
2012-11-21

  desert star
håller med ola här! kärlekspsykotiskt och jävligt snyggt!
2012-10-13

  Elisabeth H
Du förmedlar intensiva känslor av sorg. Bra skrivet.
2012-04-01

    Birgersdotter VIP
Vilken känsla du förmedlar..känner orden
2012-04-01

  Ola Rydberg
Suveränt blev speciellt förtjust i partiet
( När man SAKNAR någon
är det
skallgångskedja
hundpatruller
och helikopter med värmekamera)
2012-03-28

  mickech
Du förmedlar känslan av övergivenhet på ett mycket bra sätt!
2012-03-28
  > Nästa text
< Föregående

katastrofromantiker
katastrofromantiker