Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens förgänglighet


Vår
sommar sol
och varma bad
i år
liksom i fjol

Ett förfluget ord
och
tiden slinter

hösten smiter förbi
och plötsligt
är det vinter ...

 

 

©Peter Stjerngrim




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 480 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-01-27 23:41



Bookmark and Share


  Kiina
Jaa och precis så förbaskat fort går det! Enkelt skrivet men ändå stort fångat!
2006-01-28

  alvan
Ja så är det ju! Trots höstens ofta något dystra men vackra täcke så vips så är det vinter och kylan tränger närmre!
2006-01-28

    Louise B
Bra skrivet. Du fick med hela året i en kort text, mkt bra :)
2006-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP