Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kort kort # 22




Dimensionören (jordklot i jordklot)

 

 

 





Representanten har plattat till jordklotet

till en kortlek

som han bär i bröstfickan


men även den händelsen går att spåra

i kortet med jordklotet på

om man blåser upp det




tolkning : Världen rymmer alltid mer än du tror.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-28 18:28



Bookmark and Share


  Nanna X
teoretiskt borde det det väl kunna finnas hur många dimensioner som helst?
2012-03-28
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP