Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politik


Är demokratins gyllene snubbeltrådar
utlösande oförutsägbara minor
förförande oss till osamsheter
i haltande sanningshalter
trots att vi egentligen
i stort sett vill samma sak




Fri vers av Jack E. Gladh VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2012-03-31 21:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nej, det gör vi inte.
Och politik är i grund och botten lurendrejeri.
2012-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST