Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Printscreen i rörande format


jag vill bara linda in mig i dig
fast jag faller igen
och hårdare och hårdare


jag är desperat
som om det behöver sägas


för att känna dina fingrar i min nacke
får mig att lägga mig ner och säga
\"droga mig, så jag inte kan försvinna\"


jag dansar runt
fast en det är en dans jag inte kan
som jag tittat på så många gånger
jag har försökt


men jag vrickar bara fötterna
och tar mig upp utan hjälp


går generat vidare och stänger av




Fri vers av meeoorw
Läst 241 gånger
Publicerad 2006-01-28 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

meeoorw
meeoorw