Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag glömmer aldrig dig


ETT MINNE I NATTEN

*
*

Plötsligt
ett skälvande minne
i min
lugna sömn

en skärande sorgens
känsla av
steg som ekade,

en dörr
som slogs igen
hjärtan som brister . . .

för länge länge sedan



Långt borta
är du
och varje dag
skall föra dig
ännu längre bort

men här i mörkret,
djupt i mörkret

är du nära

och jag lyssnar

efter dina steg

*




Fri vers (Fri form) av poetryGirl
Läst 353 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-04-01 08:32



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Berörande, vackert vemod!
2012-05-23

  Nils Teodor VIP
Vemodigt vacker
2012-05-06

  Ninananonia VIP
Vackra minnen stannar för evigt kvar...
2012-04-17

  walborg
Att behålla de goda minnena som ingen kan ta ifrån en är så fint att läsa om här.
2012-04-17

    Shush
Mycket fint skrivet. Att kunna fånga sorgen i ord är vackert.
2012-04-17

  Teresia Ridell
Vemodsvackert..Sorgens kärna o hoppets längtan .
2012-04-05

    ej medlem längre
En fin dikt
2012-04-05

  Änglaögon
Så vackert och så vemodigt..
2012-04-05

  Mats Henricson
En vemodig dikt med en hoppfull final ......
2012-04-04

  anits VIP
Mycket vackert och berörande
skrivet
2012-04-03

  Maria T
Så gudomligt sorgligt
vackert. Tårar
2012-04-02

  Lena Själsöga Keijser
så oändligt vackert skriver du
upplever värme i dina ord - stilla värme - ömhet
samtidigt smärtan - ljudet av den dörren vilken slogs igen
2012-04-02

  Bibbi VIP
Smärtsamt berörande.
2012-04-01

    ej medlem längre
Vemodsvacker!
2012-04-01

  poetryGirl
http://youtu.be/U357huZbKrg

'då tar du min hand'

2012-04-01
  > Nästa text
< Föregående

poetryGirl
poetryGirl