Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av många nyheter i Göteborgs-Posten idag den 1 april. Bild: Kent Hallgren i dagens GP sid 11.


April,april

I dagens GP Göteborgshjulet

skall mot vindkraftverk bytas ut

byggda av Västtrafik

att dämpa folks kritik

mot krångliga biljettsytemet.




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-01 14:36



Bookmark and Share


  aol
haha bra
2012-04-01
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick