Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cirklar


Tiden går runt
i cirklar
för mig tillbaka
om och om igen

Jag vet vad som väntar
varför ska jag
förvänta?

Jag vet vart det leder
varför ska jag
förledas?

Jag vet vad som kommer
varför ska jag
förekomma?




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2012-04-01 19:06



Bookmark and Share


  cilax VIP
meningsbärande cirkulariteter
2012-04-03

  Hanna Mari Wallin
frågeställningar om det existensiella väcker din text hos mig..

applpåder!
2012-04-01

  Casbah* VIP
jag tycker om idén med denna text och frågeställningarna, vill gärna att den fortsatte lite, fördjupades kring teman som är tankeväckande
2012-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös