Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djävulens änglar




Djävulens änglar,
kasserar dina åsikter
välkomnar till en ålder av brand

lidandet av behov
Och allt du ser kolliderar,
med livet

Lyssnar till inre samtal av bortappade vingar
speglar livet i hål

vill se solen på mörkrets himmel
vintern in i sommarens vindar

Smeker din kropp
sakta
Håller om din midja hårt

Lyssnar till saknat hjärta
Är trött på att vara här
med din frånvaro

Lika nära
som närvaro


Vet att du tänker lämna mina väggar på bordet
och skorna i trappen

Men det du kommer lämna
är inget annat än

att jag kommer ifrån mig själv


med ditt ansikte hängt på väggen bakom kylskåpet

för när djävulens änglar
bjuder på svart vin,

öppnas vägen
till taket

med dig


utan mig.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 245 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-04-02 10:06



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
träffande stark i förmedling
2012-04-11

    lory
stark vacker o modig text
2012-04-11

  M M Mannheim VIP
Du skriver en sådan poesi där läsaren verkligen får tänka efter..man får gå in i dikter och sedan komma ut och tro sig ha förstått.
2012-04-03
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln