Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du finns i mina andetag

Det var hösten tjugohundrasju
Vi satt i en lägenhet med fönster i taket
Du satt där ute en stund

Vi drack öl med konstiga smaker
Och minglade med människor vi inte kände
Självinbjudna på en fest

Vi satt med stolarna mot varandra
Pratade om vad-som-helst
Dina läppar mötte mina

Du var förbjuden frukt
Men vi gick hand i hand på gatorna
Som vi gömde under ett paraply

Jag minns inte några andra veckor
Så väl som jag minns de med dig




Fri vers av shirin
Läst 336 gånger
Publicerad 2012-04-02 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

shirin
shirin