Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liekvinnan

Ur i helvete

klockan är slagen

liekvinnan står och väntar

med sin nyslipade bila

lyssnar inte på sakskäl

rädd om sitt jobb

vill prestera

du är huvuduppdraget

ditt liv passerar revy

fan va kort det var

nu inget kvar

när hon serverar ditt huvud i en korg

hoppas du då att någon känner sorg

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 252 gånger
Publicerad 2012-04-03 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver