Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en sång till J N


där barnen aldrig går

där mammorna får bråttom

där finns det enda spåret efter dig



där hundar slutar gny

där poliserna går 2 och 2

där kan man se din spegelbild i vattnet



jag lärde aldrig känna dig

vi bara skrattade var grabbiga och så

jag lärde aldrig känna dig

i slussens mörka vatten flöt din kropp

jag lärde aldrig känna dig, min vän






Fri vers av Göran Byrén
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-03 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Byrén
Göran Byrén