Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är din inatt

djuren som flyger runt i yttre rymden
äggen till en förvillad barndom
det gröna gräset
du som smeker mina läppar
drumliner av glass
du frågar mig varför mitt hår är prickigt
rådjursögon som Bambi
nyckeln till en förtrollad skog
en skog glittrar av hemligheter
som mina irisar

vi brukade prata om att förlova oss
bakom fördragna gardiner
undersökte du alla mina skrymslen
synade mig i sömmarna
och dina fingrar brände på de ömma punkterna
ljuset som strilade in genom det röda tyget
färgade våra kroppar rosa

katterna som satt uppkrupna på stenmurarna
var stumma vittnen till vår kärlek
och vi smekte dem över svansarna på morgnarna
och lät dem dricka vår mjölk


not like a virgin
uppskruvad som en leksak
är jag din inatt










Fri vers av desert star
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-04 22:28



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
eggande underbar
2012-05-03

  Erik H.J Hultin
Magisk romantik med en surrealistisk underton, mitt i prick!
2012-04-05

  cilax VIP
skitbra!
2012-04-05

    ordskalv
Fantastiskt förtrollande!
2012-04-04
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star