Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så känns det

Ännu är jag vid liv och känner dina frusna fingrar mot mina
vi ser på tvåldansen på vattenytan
och du doppar fingertopparna i vattnet, formar dina händer

"Såhär känns det. Trycket. Klorna."
Du rispar ytan med naglarna och drar tillbaka handen

(i den stunden vågar jag inte fråga vad det är som känns
för jag vet att du inte har något svar på den frågan)

Det är dunkelt och jag tappar andan när jag går genom skogen
faller handlöst
utan ork att ta mig upp igen
då känner jag trycket, klorna
andedräkten mot kinden

~


06.38 det är morgon och jag sväljer klumpen i halsen
kan nästan hjärtat falla ur när jag reser mig
[låt mig somna in, snälla]

dina tårar rispar mig blodig och det gör ont
att se oss såhär




Fri vers av Matilda E. Stridsberg
Läst 249 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-04-08 21:35



Bookmark and Share


  Erik Hall
Riktigt bra text alltså!
2012-04-15

    ej medlem längre
Tycker mycket om din fina text.
2012-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Matilda E. Stridsberg
Matilda E. Stridsberg