Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flickan, muren och besvikelsen



ingen kunde se
allra minst hon själv
att hennes ordsvall som tornade upp sig
som en mur
och bakom vilken hon dolde
sin skörhet
i själva verket
var en inbjudan

hon kom med svar
som var frågor
med en säkerhet
som var en tvekan
med ett avvisande
som var en vädjan

hennes hjälp till andra
ett rop på hjälp
hennes ödmjukhet
högfärd
hennes realism
förebråelse

hon fick bekräftat
allt hon redan visste

blev kvar
i smärtan
hon inte visste om




Fri vers av rebecca d
Läst 683 gånger
Publicerad 2006-01-29 09:18



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Säger som föregående...det här är såååå poetiskt så det dallrar om det..
2006-01-29

  Ingrid Nilsson
Ett mästerverk! Att i poesins form uttrycka dessa sanningar. Skickligt,Ditte.
2006-01-29

  Jojo
Tycker du får till det riktigt bra här. Dessa motsättningar, svar som är frågor, hjälper som ett rop på hjälp. Känner så väl igen detta hos mig själv och hos andra. Din dikt berör på djupet. Mycket väl diktat!!!
2006-01-29

  Rachel Roth
här ger du ord för många terapeuter och andra hjälpare...mycket starkt!
2006-01-29
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d