Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betraktelse av list

 

(Vi)

monterar

 

fogar ord
till mening

 

(Jag)

borrar hål i mina läppar
och fyller dem
med grovkalibrig skruv

 

(Du)

läser Vibeln
och klipper ut välvalda citat
ur din tunga

 

i april 2012

 

___ FÖDDA ___

 

Sten Hård, 4035 g, 52 cm
Leva Berg, 3670 g, 49 cm

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Wallpaper punch
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-09 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch