Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ånger


Jag ser det förflutna
i dina ögon
i dina gester
i ditt skratt

hela ditt väsen
påminner om det
oåterkalleliga

Jag ångrar inget
men ändå ångrar jag allt
för saknaden river upp
alla minnen




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-04-09 22:00



Bookmark and Share


    maija tuori
Puhutteleva,haikean kaunis ..
2012-04-20

  Eva Langrath VIP
Starkt närvarande orden får mig att tänka på våga gå
2012-04-09

  Casbah* VIP
fin text, väl skrivet
2012-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös