Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spår


Vill samla ihop
alla spår
som lämnat minnen

vill släppa dem fria
att färdas dit de vill
när de vill

vill inte tvinga in dem
i ånger och besvikelse

vill forma om dem
tänja ut dem
måla om dem
till bilder
av ljus




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-04-09 22:10



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Så klokt
2012-05-11

    lory
livet..kärleken..minnena....underbart
2012-04-11

  Erik H.J Hultin
En stillsam och tonsäker dikt som rymmer mycket visdom..
2012-04-10

  Eva Langrath VIP
Fin beskrivning av att försöka lägga god mosaik av ett liv fyllt av både sorg och glädje
2012-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös