Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära


Du är så mycket
närmare
än jag trodde
känner din existens
vid varje andetag

du är i mig
levande




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2012-04-10 14:12



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Gillar rörelsen in från närmare via känner till är i mig. Enkla ord med stort innehåll
2013-12-09

    Birgersdotter VIP
ljuvligt
2012-05-11

    maija tuori
Kauniin koskettava !
2012-04-20

    lory
ojojoj underbart vackert o strong
2012-04-11

    ej medlem längre
Vacker...
2012-04-10

  Erik H.J Hultin
Finstämt, enkelt och klangfullt!
2012-04-10

  Hanna Mari Wallin
vackert..o känslosamt....
2012-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös